Een eerlijke handleiding voor bluffen in poker

CategoriesCasino Teams

Poker is een van de weinige kaart games waar je gedachten spellen kunt spelen met je tegenstanders en er is geen beter of meer effectieve manier om te doen dit dan door het bluffen. Maar desondanks is bluffen een van de moeilijkste prestaties te bereiken voor een speler tegen elk niveau van de oppositie. Of je kunt bluffen je weg naar het winnen van een hand is afhankelijk van vele verschillende factoren en in dit artikel wij onderzoekt enkele van de vele waarheden en leugens over dit veel onbegrepen kunstvorm.

1. bluffen in poker vaak gebeurt-het lijkt alsof het doet als je horloge spelen in een film, maar in waarheid, goede pokerspelers zelden bluffen en om goede reden, goede spelers weten zullen dat u het merendeel van de tijd zijn bluffen en zal het roepen. Die laat je in de positie van een heleboel geld aan een pot, zonder de kaarten back-up maken dat geld hebben begaan.

VALSE 2. U kunt elke speler bluff: zo vreemd als het mag lijken, er een argument is dat een goed gespeeld bluf meer kans van een ervaren speler, voor de gek heeft als gespeeld op het juiste moment en onder de juiste omstandigheden, dan een beginnende speler die neigen zal bel je gewoon om te zien de kaarten. Cruciaal hierbij als spelen ervaren spelers is timing uw bluf zodat de omstandigheden juist zijn voor uw bluf te zijn plausibel. Zonder dat je snel zult worden genoemd en geconfronteerd met de gevolgen.

TEN DELE WAAR 3. Hoe meer je bluffen, hoe beter je krijgen bij het: veel pokerspelers weten over vertelt en toont, de kleine gedragingen en maniertjes die weggeven van het spel over welke u kaarten wellicht in uw hand, dus het spreekt vanzelf dat hoe meer je bluffen , dan des te beter je zult in het verbergen van het. Dit is niet echt het geval, er is geen bewijs dat mensen die het beste bluff meeste bluffen terwijl er is veel bewijs dat degenen die hebben de meest succesvolle bluffs trok zijn degenen die minder vaak bluffen.

VALSE 4. Zodra ik eenmaal gebluft heb en het wordt geroepen, ik weer moet bluffen: dus je hebt gemaakt een grote bluf voor de flop in de hoop om te stelen van een pot maar het wordt geroepen. De flop komt neer en heb je niets, maar je tegenstander lijkt te hebben van iets. Wat voor werk doe je? Knippen uw verliezen en run of blijven om te bluffen om hen te vouwen. In waarheid, zodra een bluf heeft geroepen, u moet waarschijnlijk vouwen, in plaats van proberen te rebluff in de hoop dat de andere speler zullen geloven dat heb je grote kaarten op de flop. VALSE (meestal!) 5. Hoe meer spelers die ik heb om te bluffen, hoe makkelijker het is om meer geld te winnen: absoluut verkeerd! Hoe meer spelers in elke hand, hoe meer spelers u overtuigen moeten dat je een waardig hand hebt en kritisch, hoe meer kans dat een andere speler een goede hand die ze ziet heeft wilt bellen bijna elke weddenschap die u aanbrengt.

Bluffs neigen te werken het beste wanneer zo weinig kaarten zijn in het spel mogelijk, wat minder spelers betekent en alleen in bepaalde situaties. VALSE onthouden de sleutel tot succesvolle bluffen is om te bluffen zelden en op de juiste tijden van het spel, wanneer je tegenstanders niet op zoek bent alsof ze veel hebben te bieden in hun handen. IN deze situaties een bluf kan goed werken, maar te vaak maken en u vindt snel uw stapel afbreken als uw tegenstanders beginnen Bel uw bluf en keer op keer.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *