Rood of zwart, straten of manden Een gids voor succesvol Roulette

CategoriesCasino Teams

De spin van het wiel, de silken gowned femme-fatale omklemde de schouder van de ijs-cool-agent die heeft ingezet op al zijn chips en zijn leven op een enkele draai van de zilveren bal, de lezer wacht in afwachting als de bal rond de muur draait voordat het stuiteren in een van de “slots”… Voor vele jaren voorzien roulette een theatrale achtergrond in literatuur en film als een spannende metafoor de strijd tussen goed en kwaad, onze held riskeren het allemaal tegen onoverkomelijke kansen om een schijnbaar onwaarschijnlijk win.

Maar de waarheid is, is minder over handige gadgets om het land van de bal in de sleuf die u wilt hebben, of als een van’s werelds meest vooraanstaande super-spy’s succesvolle weddenschappen op roulette. De realiteit is veel simpel en het is gewoon een geval van te weten die weddenschappen te maken op een regelmatige basis. De Roulette wedden gebied is bekend als de lay-out en een typische lay-out zal een lijst van alle nummers op het wiel, van nul via tot 38, plus de ruimtes om te wedden op iedere kolom of rij, evenals buiten inzetten, zoals het wedden op laag (nummers 1-18) of hoog (19-36) ,

rode of zwarte of even of oneven. Inzicht in de lay-out en hoe u weddenschappen plaatsen op het, en waar u elke weddenschap is de sleutel tot het spel, maar om te spelen roulette met het meeste succes, u kunt vergeten over James Bond scenario’s en het samenvoegen van al je geld op een enkel nummer en in plaats daarvan kijken naar de buitenkant weddenschappen. Buiten inzetten in eerste instantie lijkt de buitenkant weddenschappen de meest onaantrekkelijk op tafel omdat ze de kleinste kansen (meestal zelfs geld bieden) bent u om te winnen. Daarom, als je $1 op rood inzet en de sleuf op rood landt, wint u $1, plus uw $1 inzet terug. Vergelijk dat met $1 op 17 en wedden op dat nummer op de proppen. Als de bal op 17 landt, wint u 35 keer uw oorspronkelijke inzet, dus voor een $1 inzet wint u 35 dollar van het huis, plus uw $1 inzet terug! Het duurt echter niet afgestudeerd aan de wiskunde te begrijpen dat de kansen van de landing in het rood (net onder zelfs geld) bal zijn veel groter dan die van de landing op 17 (36 of 37-1 afhankelijk van of u een enkel nul of dubbel nul wiel speelt) en het is deze de kans dat u moet wel interesse in.

Om te spelen roulette met succes, die u moet zetten de odds in uw voordeel. Dat betekent wedden op de buitenkant weddenschappen, zelfs geld inzetten en de 2/1-weddenschappen (kolommen of derde) vaker dan het wedden op enkele nummers, straten, manden of rijen. De reden is eenvoudig: de wetten van de wiskunde staat dat als je op rood elke spin inzet dan ongeveer 50% van de tijd zal je winnen. Wedden op 17 telkens en op elke draai hebt je een 1 in 36 of 37 kans van slagen. Heel eenvoudig om de odds in uw voordeel en het huisrand laag te houden is de enige manier om een succesvolle roulette speler, dus vergeet de fictie en de speciale agenten en Speel roulette gewoon en je zult zien dat je succesvoller op het op de lange termijn zijn.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *